De beveiliging van De Opslagbox

De Opslagbox heeft haar pand, en het daar buiten liggende terrein, goed beveiligd met de vooruitstrevende toegangscontrole en beveiligingssystemen van SC Solutions BV. Hierdoor kunt u gemakkelijk bij uw eigen spullen en houden wij onbevoegden buiten de deur.

Camera

De Opslagbox is voorzien van een buitencamera van uitstekende kwaliteit, waardoor wij elke beweging kunnen zien. Mocht iemand een poging doen tot inbraak, dan kunnen wij aan de hand van deze camera’s zien wie de boxen probeert te betreden.

Onze buitencamera’s zijn voorzien van een automatische dag/nacht-schakelaar, die altijd een hoge resolutie en contrast vastlegt. Dit zorgt ook voor meer kleur gedurende de dag en een beter zwart-wit contrast ’s nachts. Daarnaast hebben wij als extra optie een infrarood camera, zodat nachtbeelden worden weergegeven alsof het overdag is.

Keypad

De Opslagbox heeft keypads laten installeren om de toegang tot de Opslagbox te bevorderen. Aan de hand van een persoonlijke toegangscode, kunt u het pand betreden.

De keypads van SC Solutions zijn zeer gebruiksvriendelijk, zijn eenvoudig in gebruik en zijn een duurzame mogelijkheid om toegang te verlenen.

 

Boxwatcher Mooi

Al onze boxen beschikken over een Boxwatcher, een bewegingssensor die met behulp van infrarood licht continu naar beweging in opbergkasten kijkt. Elke opslagruimte is uitgerust met een eigen Boxwatcher. De waargenomen bewegingen worden doorgegeven aan het toegangssysteem. Als het een waargenomen beweging betreft, terwijl er geen toegang wordt verleend via toegangsbadge, pincode of smartphone, gaat het alarm af.

Opslagbox

De Opslagbox

Penningweg 108 1507 DH Zaandam