IMG_2770

Hoera: bijna zomer

We hebben de afgelopen tijd weinig te klagen gehad over betreft het weer. Nauwelijks regen, een mooie voorjaarszon en daarbij lekkere temperaturen. Nederland trekt er weer op uit. De fietsen verschijnen uit de schuur, de mensen gaan weer tuinieren en daarbij zoekt menigeen de tuinmeubels al weer op. Ons leefgebied aan huis wordt weer groter.

Extra spullen om alles op te leuken

 

Na een lange periode van beperkingen kunnen we aan huis weer onbeperkt mensen ontvangen. We hebben meer vrijheden. Dat vraagt om een positieve insteek. De tuin en het balkon kunnen opgevrolijkt worden, de oude tuinset kan worden vervangen door een lekkere loungeset en de gasten kunnen weer komen.

Vooruitzien is regeren

 

Een bijkomstigheid van het opleuken van tuin en balkon is wel dat we uiteindelijk meer spullen hebben dan voorheen. Dat is op zich geen probleem, maar vraagt wel om een stuk vooruitdenken. Waar laten we al die loungekussens, stoelen, tafels en tuindecoratie straks? Hoe voorkomen we dat we straks geen overvol huis hebben? Daarbij kan De Opslagbox uitkomst bieden

 

Een toegankelijke opbergruimte

 

Bij De Opslagbox zijn er schone en droge opslagruimten te huur voor korte en langere perioden. Hier kunnen uitstekend tuinsets, loungekussens, maar ook fietsen, grasmaaiers en veel andere materialen opgeslagen worden. Dit betekent wel dat de spullen thuis geen ruimte meer innemen, maar het betekent niet dat u er niet meer bij kan. Juist door spullen op te slaan in een opslagruimte is er als het ware een opbergschuur op externe locatie ontstaan, waar gewoon toegang toe is. Een veilige manier van spullen opruimen zonder ze uit het oog te verliezen.