kinderen

Kleine kinderen worden groot en het aantal bezittingen groeit mee. Waar laten we dat allemaal?

Na een mooie periode van zwangerschap, naar baby, peuter, kleuter en vervolgens schoolkind, bouwen we veel herinneringen op. Deze gaan vaak gepaard met bijbehorende spullen. Een wieg, een ledikant, speelgoed, foto’s en wat al niet meer.

Maar ja, waar moet je heen met deze spullen? Weggooien is geen optie, want de sentimentele waarde is te groot. Maar wat dan? In huis ontbreekt het vaak aan ruimte om alles een eigen plek te geven. En heel eerlijk: in hoeverre wordt het allemaal nog gebruikt.

Herkent u dit? Weet u ook niet waar u al uw kostbare spullen met sentimentele waarde moet laten? Heeft u ook zoveel spullen waar uw kinderen inmiddels te groot voor zijn, maar die u absoluut niet kwijt wilt?

Dan hebben wij misschien de perfecte oplossing voor u.

Betaalbare opslagruimtes in diverse formaten waar u uw kostbare spullen schoon, droog en veilig op kunt bergen voor korte of voor langere duur.

IMG_2770